Category Archives: Relatii

Cum să identifici și sa gestionezi vampirii energetici

În viața noastră de zi cu zi, interacționăm cu o gamă diversă de oameni, fiecare aducând cu ei personalități și energii unice în cercurile noastre sociale. În timp ce unele relații ne întăresc  și ne ridică, altele ne pot lăsa să ne simțim epuizați și sleiți de puteri. Acești vampiri energetici, cum sunt adesea numiți, sunt indivizii care, în mod inconștient sau intenționat, se hrănesc cu energia noastră pozitivă, lăsându-ne cu o senzație de epuizare emoțională și oboseală mentală. Recunoașterea și gestionarea vampirilor energetici sunt cruciale pentru a ne proteja starea de bine și a menține relații sănătoase.

Identificarea Vampirilor Energetici

Vampirii energetici pot lua diferite forme, dar în general prezintă anumite tipare comportamentale. Iată câteva semne comune de care să fiți atenți:

Plângăcioșii Constanti: Acești indivizi găsesc întotdeauna ceva de care sa se plângă și rareori oferă soluții pentru problemele lor. Atitudinea lor negativă poate fi contagioasă și poate afecta starea de spirit a celor din jurul lor.

Căutătorii de Atenție: Vampirii energetici doresc atenție și validare. Adesea domină conversațiile, aducând discuțiile înapoi spre ei și problemele lor.

Creatorii de Dramă: Ei prosperă în crearea sau agravarea dramelor, provocând conflicte și stârnind emoții în alții. Adesea creează crize pentru a atrage simpatie și atenție.

Manipulatorii Emoționali: Vampirii energetici folosesc vinovăția, frica sau mila pentru a-i manipula pe ceilalți să facă ceea ce doresc. Pot fi adevărați maestri ai șantajului emoțional.

Mentalitatea Victimelor Cronice: Acești indivizi se consideră întotdeauna victime, refuzând să-și asume responsabilitatea pentru acțiunile și situațiile lor.

Invidioși și Gelosi: Vampirii energetici nutresc invidie și gelozie față de succesul și fericirea altora, făcându-le dificil să se bucure sincer de realizările altora.

Impactul Vampirilor Energetici

A avea vampiri energetici în viața noastră poate avea un impact semnificativ asupra bunăstării noastre mentale și emoționale. Interacțiunile frecvente cu ei pot duce la următoarele consecințe negative:

Epuizare Emoțională: Vampirii energetici adesea ne fac să ne simțim epuizați emoțional, deoarece consumă energia noastră pozitivă, oferind puțin în schimb.

Scăderea Productivității: Petrecerea timpului cu vampirii energetici poate afecta negativ productivitatea și concentrarea, deviind atenția de la sarcinile importante.

Creșterea Stresului și a Anxietății: Negativitatea constantă și drama creată de vampirii energetici pot crește nivelul de stres și anxietate, afectând sănătatea noastră generală.

Scăderea Stimei de Sine: Manipularea emoțională și invidia lor ne pot face să ne îndoiem de noi înșine și de abilitățile noastre.

Relații Tensionate: Vampirii energetici pot pune o presiune asupra altor relații ale noastre, deoarece negativitatea lor ne poate determina să ne retragem din interacțiunile sociale.

Strategii pentru a Gestiona Vampirii Energetici

Deși să te confrunți cu vampirii energetici poate fi dificil, este esențial să iei măsuri proactive pentru a te proteja și a-ți menține energia pozitivă. Iată câteva strategii eficiente:

Stabilește Limite: Stabilește limite clare cu vampirii energetici. Limitează timpul petrecut cu ei și fii asertiv în comunicarea nevoilor tale.

Practică Empatie, nu Absorbție: În timp ce este important să fii înțelegător, evită să absorbi emoțiile lor negative. Menține o distanță emoțională sănătoasă pentru a te proteja.

Înconjoară-te cu Positivitate: Petrece timp cu oameni pozitivi și încurajatori care te susțin.

Focusează-te pe Îngrijirea de Sine: Angajează-te în activități care îți reîncarcă energia, cum ar fi meditația, exercițiile fizice, hobby-uri și petrecerea timpului în natură.

Evită Să Te Implici în Dramă: Abține-te să te implici în drama lor sau să încerci să rezolvi problemele lor. Este esențial să-ți priorizezi bunăstarea.

Practică Mindfulness: Fii conștient de starea ta emoțională în timpul interacțiunilor cu vampirii energetici. Dezvoltă mecanisme de adaptare pentru a rămâne centrat și calm.

Caută Suport: Dacă situația devine copleșitoare, ia în considerare să cauți sprijin din partea unui terapeut sau consilier, care îți poate oferi îndrumare și strategii de gestionare.

Gestionarea vampirilor energetici este o provocare în interacțiunile umane, dar recunoașterea trăsăturilor lor și aplicarea strategiilor eficiente ne poate proteja de influența lor epuizantă. Prin stabilirea de limite, practicarea îngrijirii de sine și înconjurarea noastră cu influențe pozitive, putem menține starea noastră emoțională și cultiva relații mai sănătoase în viața noastră. Amintește-ți că energia ta este prețioasă; protejează-o cu înțelepciune.

Multa Dragoste,

Cristina

Cum te intorci la energia feminina

În lumea noastră modernă, multe femei sunt încurajate să-și folosească energia masculină pentru a reuși la locul de muncă și în societate. Cu toate acestea, acest accent pe energia masculină poate determina femeile să suprime sau să uite de energia lor feminină.

Energia feminina este o forta puternica si creatoare la dispozitia oricarei femei. Poate ajuta la crearea unei conexiuni mai profunde cu sine și cu ceilalți, la înțelegerea și exprimarea emoțiilor și la declanșarea unui sentiment de senzualitate și creativitate.

Iata citeva idei pe care femeile le pot face pentru a-si redescoperi energia feminina:

Acceptarea ta și a-ți permite să fii vulnerabila: O condiție prealabilă importantă pentru redescoperirea energiei feminine este acceptarea ta. Femeile ar trebui să se lase vulnerabile și să-și arate emoțiile fără teama de respingere sau judecată. Acceptând și înțelegându-și propriile sentimente și nevoi, femeile își pot redescoperi energia feminină.

Consolidarea legăturii cu natura: Femeile își pot consolida energia feminină prin conectarea cu natura. O plimbare în parc, uitându-te la stele sau meditând în aer liber te pot ajuta să simți frumusețea naturală și creativitatea lumii și să construiești o legătură mai profundă cu energia ta feminină.

Folosește simțurile: Femeile ar trebui să-și permită să se bucure de frumusețea și bucuria lumii din jurul lor folosindu-și simțurile. O masă bună, un duș cald, mirosul de flori sau ascultarea muzicii pot ajuta la deschiderea simțurilor și la experimentarea vieții cu mai multă bucurie și senzualitate.

Implicați-vă într-o activitate creativă: Creativitatea poate ajuta la aprinderea energiei feminine și la aprinderea focului interior. Femeile ar trebui să-și permită să fie creative pictând, scriind, dansând sau cântând. Aceste activități pot ajuta la calmarea minții și la conectarea cu puterea feminină interioară.

Construiți o legătură mai profundă cu ceilalți: Femeile își pot consolida energia feminină construind o legătură mai profundă cu ceilalți. O relatie deschisa si de sustinere cu prietenii sau cu un partener poate ajuta la intarirea increderii si deschiderii necesare pentru o conexiune profunda cu energia feminina a cuiva.

Permiteti sa fii femeie: Femeile ar trebui să își permită să fie femei apreciind și exprimându-și calitățile și calitățile feminine. Aceasta înseamnă să ai grijă de propria sănătate și bunăstare, să înțelegi și să-ți exprimi propriile emoții și să te bucuri de viață într-un mod senzual și creativ.

Femeile au adesea o intuiție puternică asociată cu energia lor feminină. Pentru a-și întări propria energie feminină, femeile ar trebui să perceapă conștient și să aibă încredere în intuiția lor. Aceasta înseamnă să asculți vocile interioare și să iei decizii bazate pe sentimentul interior al cuiva.

Fă-ți timp pentru îngrijirea de sine: Îngrijirea de sine este o parte importantă a întăririi energiei tale feminine. Femeile ar trebui să-și facă timp să se relaxeze, să mediteze, să citească sau să facă o baie relaxantă. De asemenea, îngrijirea corpului, cum ar fi un masaj sau purtarea de haine confortabile, poate ajuta la promovarea bunăstării interioare și a energiei feminine.

Luați o atitudine conștientă: Femeile ar trebui să adopte o atitudine conștientă și să-și gestioneze în mod activ gândurile și emoțiile. O atitudine pozitivă și o inimă deschisă pot ajuta la întărirea energiei feminine și la experimentarea vieții cu mai multă bucurie și senzualitate.

Energia feminina este o forta importanta si puternica la dispozitia oricarei femei. Prin acceptarea slăbiciunilor și nevoilor cuiva, conectarea cu natura, utilizarea simțurilor, practicarea creativității, cultivarea relațiilor, încrederea în propria intuiție, grija de sine și permiterea slăbiciunii, femeile își pot redescoperi energia feminină și pot trăi vieți mai împlinite.

Alatura-te acestei comunități și ramai la curent cu toate noutățile care ți le pregătim.

Cu drag,

Cristina

Despre Increderea în relații și cum se poate cultiva aceasta

Baza unei relații este conexiunea dintre două persoane, care este construită pe încredere, respect, comunicare și obiective comune. O relație bună necesită muncă și creștere din ambele părți pentru a prospera și a crește.

Încrederea este o parte importantă a oricărei relații, deoarece formează baza unei comunicări deschise și oneste și a capacității de a conta unul pe celălalt. Permite oamenilor să-și împărtășească gândurile, sentimentele și nevoile unul cu celălalt, fără teama de judecată sau respingere.

Încrederea se poate dezvolta și se poate construi în timp prin respectarea promisiunilor, comunicarea deschisă și onestă și respectarea intereselor celuilalt. Cu toate acestea, poate fi, de asemenea, ușor deteriorată dacă o persoană nu reușește să-și țină promisiunile sau este necredincioasă. Pentru a construi sau restabili încrederea, este important să vă luați timp pentru a înțelege și a răspunde nevoilor celuilalt și să vă cereți scuze pentru greșeli.

Este important să rețineți că încrederea are o mare importanță nu numai în relațiile romantice, ci și în prietenii, relații de familie și chiar relații profesionale.

Încrederea este, de asemenea, strâns legată de securitatea emoțională, care creează un sentiment de securitate și încredere într-o relație. Când oamenii se simt în siguranță, sunt mai dispuși să-și împărtășească gândurile și sentimentele și să se angajeze în relație.

Un alt aspect important al încrederii este capacitatea de a avea încredere unul în celălalt. Aceasta înseamnă să-i permiți celeilalte persoane să fie independentă și să ia propriile decizii fără teama că va abandona sau înșela relația. Acest lucru permite ambelor persoane să-și urmărească propriile obiective și vise, rămânând în același timp într-o relație.

De asemenea, este important să rețineți că încrederea nu înseamnă că trebuie să fiți întotdeauna de acord sau că nu vor exista conflicte. Conflictul este o parte naturală a oricărei relații, dar atunci când ai încredere, le poți aborda și rezolva deschis și sincer, mai degrabă decât să le ascunzi sub covor sau să le lași să escaladeze.

Deci, încrederea este un factor important în orice relație, permite oamenilor să se simtă în siguranță, în siguranță și înțeleși, construind astfel o conexiune mai profundă.

Iata o meditatie de incredere pe care o puteti incerca:

Așezați-vă sau întindeți-vă confortabil și închideți ochii. Concentrează-te pe respirație și inspiră și expiră adânc.

Începeți să vă concentrați asupra inimii voastre și imaginați-vă că se deschide și radiază încredere. Imaginați-vă că încrederea sub formă de lumină sau energie emană din inima voastră și se răspândește în corpul și mintea voastră. Repetați în mintea voastră sau cu glas tare fraza: „Am încredere deplină și deplină în mine și în lumea din jurul meu”.

Zăboviți în acest sentiment de încredere pentru câteva minute și lăsați-l să se ancoreze în corpul și mintea voastră. Deschide încet ochii și adu-ți atenția înapoi în prezent.

Este important să subliniem că meditația este un exercițiu și este nevoie de timp pentru a-l perfecționa și că efectele meditației variază de la o persoană la alta. Există, de asemenea, diferite tipuri de meditații care răspund diferitelor obiective și nevoi. Meditația de mai sus poate să nu fie potrivită pentru toată lumea, dar există multe alte resurse pe care le puteți utiliza pentru a găsi o meditație care vi se potrivește. Iată câteva posibilități:

Aplicații de meditație: Există multe aplicații de meditație în App Store sau Google Play Store care oferă diferite tipuri de exerciții de meditație, de la începători la avansați. Unele dintre cele mai populare aplicații includ Headspace, Calm, Insight Timer și 10% mai fericit.

Cursuri online: Există multe cursuri online oferite de profesori de meditație cu experiență care predau diferite tehnici și abordări. Colega mea Cristina Bechtel poate sa va ajute mai departe ea fiind terapeut in domeniu.

Cărți: Există multe cărți despre meditație și mindfulness care includ instrucțiuni și tehnici pe care le puteți încerca singur. Câteva cărți recomandate sunt: „Oriunde te duci, acolo ești” de Jon Kabat-Zinn, „Miracolul atenției” de Thich Nhat Hanh și „Full Catastrophe Living” de Jon Kabat-Zinn.

Grupuri de meditație: Există multe grupuri de meditație în centre comunitare, studiouri de yoga și centre budiste care oferă sesiuni de meditație în mod regulat. Aceasta poate fi o modalitate excelentă de a învăța de la profesori de meditație experimentați și de a obține sprijin de la alți meditatori.

Un profesor de meditație: Puteți găsi, de asemenea, un profesor de meditație în zona dvs., care vă poate oferi instrucțiuni și sprijin personal. Un profesor vă poate ajuta să găsiți tehnica potrivită pentru dvs. și să vă ajutați să vă aprofundați practica.sau online Cristina Bechtel

O tehnică de meditație frecvent utilizată este relaxarea musculară progresivă (PMR) sau relaxarea progresivă. Această tehnică ajută la ameliorarea tensiunii în organism și la obținerea relaxării. Iată un ghid despre cum să efectuați această tehnică:

  1. Găsiți un loc liniștit unde vă simțiți nederanjat și stați sau întindeți-vă confortabil. Închideți ochii și concentrați-vă asupra respirației.
  2. Începeți să vă scanați corpul de la picioare în sus, uitându-vă la fiecare parte a corpului

Afirmarea într-o relație se referă la recunoașterea, feedback-ul și sprijinul pe care o persoană le primește de la partenerul său. Acest lucru poate fi atât verbal, cât și non-verbal și include lucruri precum cuvinte de laudă, afecțiune, petrecerea timpului împreună și urmărirea obiectivelor comune.

Afirmarea într-o relație este importantă deoarece ajută la întărirea stimei de sine și a stimei de sine a unei persoane și promovează un sentiment de securitate și securitate în relație. De asemenea, permite partenerilor să-și arate reciproc aprecierea și dragostea și să-și mențină relația.

Cu toate acestea, lipsa afirmării într-o relație poate duce la probleme precum lipsa încrederii în sine, stima de sine scăzută și chiar probleme de relație. Pentru a menține o relație sănătoasă, este important ca ambii parteneri să-și dea reciproc afirmație și să-și facă timp să-și împărtășească gândurile și sentimentele unul cu celălalt.

Există mai multe modalități de a crește stima de sine:

  1. Gândire pozitivă: Încercați să evitați gândurile negative și, în schimb, să vă concentrați asupra punctelor forte și a succeselor. Scrie-ți calitățile pozitive și citește-le cu voce tare zilnic.
  2. Atingeți-vă obiectivele: Stabiliți obiective realiste și lucrați din greu pentru a le atinge. Sentimentul de realizare, indiferent cât de mic, poate ajuta la creșterea stimei de sine.
  3. Acceptă greșelile: Nimeni nu este perfect, așa că învață să-ți accepți greșelile și să înveți din ele. Evită să fii prea tu însuți și fii îngăduitor cu tine însuți.
  4. Practicați recunoștința: Fiți conștienți de ceea ce aveți în viață în loc să vă concentrați asupra a ceea ce lipsește. Scrie câteva lucruri pentru care ești recunoscător în fiecare zi.
  5. Mențineți relații bune: Înconjurați-vă cu oameni pozitivi care vă susțin și vă încurajează. Evitați să petreceți timp cu oameni care au influențe negative asupra stimei de sine.
  6. Aveți grijă de sănătatea dvs.: Îngrijirea sănătății fizice și mentale poate ajuta la creșterea stimei de sine. Mâncați sănătos, faceți exerciții fizice și încercați să dormiți suficient.

Este important să rețineți că creșterea stimei de sine este un proces și este nevoie de timp pentru a vedea succesul. De asemenea, vă poate ajuta să solicitați ajutor profesional atunci când stima de sine a atins un punct critic.

Un punct critic se referă la un moment în timp când o persoană simte că stima de sine este atât de scăzută încât are un impact asupra sănătății sale mentale și emoționale și îi afectează capacitatea de a face față zilnic. De asemenea, poate duce la probleme în relații, la locul de muncă și chiar în sănătatea fizică.

Dacă o persoană simte că stima de sine este atât de scăzută încât îi afectează negativ viața, acest lucru poate fi considerat un punct critic. Unele semne ale acestui lucru pot include:

-Indoiala cronica de sine si vorbirea negativa cu sine -Lipsa increderii in sine -Dificultate in luarea deciziilor -Dificultate in angajarea in relatii -Lipsa de interes pentru activitati care obisnuiau sa aduca bucurie -Sentiment de neputință și deznădejde -Gânduri despre auto-vătămare sau sinucidere

Dacă vă aflați într-o astfel de situație, este important să căutați ajutor profesional pentru a vă îmbunătăți sănătatea mentală și emoțională. Un terapeut sau un psiholog.

Recunoașterea este aprecierea și lauda pe care o persoană o primește de la alții. Poate fi atât verbală, cât și non-verbală și poate fi exprimată sub formă de complimente, atenție, recunoștință sau recompense. Recunoașterea arată că cineva apreciază și apreciază eforturile și realizările unei persoane.

Recunoașterea este importantă deoarece ajută la întărirea stimei de sine și a motivației unei persoane. De asemenea, poate ajuta la construirea și menținerea relațiilor, arătând că altcineva apreciază și apreciază eforturile și realizările unei persoane.

Lipsa recunoașterii, pe de altă parte, poate face pe cineva să se simtă subevaluat și neînțeles, ceea ce poate duce la scăderea stimei de sine și a motivației. Prin urmare, este important ca recunoașterea să fie arătată, atât în relațiile personale, cât și la locul de muncă, pentru a consolida relațiile și motivația oamenilor

Cu drag

Cristina

O relatie fericita începe cu iubirea de sine

Iubirea nu a fost niciodată ușoară. A fost cantata de poeți, scrisa de scriitori, luptata de cavaleri.

Dar niciodată nu a fost mai greu ca acum in aceste timpuri tulburi.

Si totuși iubirea ar trebui să fie ușoară. Nu ar trebui să fie o povară pentru noi. Tot mai mulți copii și tot mai mulți adulți se întreabă: „De ce sunt oare  singur?  este ceva in neregula cu mine? de ce?

Vârsta contează in acest caz prea puțin… tânăr sau bătrân, astăzi  suferim cu toții de aceeași  boala si anume ”relația”

S-au scris o sumedenie de cărți despre înseamnă a avea relații, despre cum le construim si cum le păstram. S-au scris cărți despre femeii, bărbații si diferențele dintre aceștia. S-au scris cărți despre reguli pe care trebuie să le urmam atunci când iubim.

Dar, de fapt, când iubim, cum iubim? Iubim cu sufletul. Iubim cu mintea. Iubim cu trupul. Iubim cu toată ființa noastră. Și fiecare este unic în modul lui/ei de a iubi. In consecință nu se poate compara iubirea ta cu iubirea mea. Intr-o relație vor exista întotdeauna cei triști și cei fericiți, cei care iubesc mai mult și cei care iubesc mai puțin, cei care au părăsit și cei care au fost părăsiți.

Da, este într-adevăr foarte greu si nu exista o rețeta general valabila de a fii fericiți într-o relatie. Realitatea zilei de astăzi este o provocare. Trăim într-o societate care promovează distanțarea. Suntem învățați de mici sa avem grijă, să nu ne strângem mâna, când salutam. Din păcate in urma pandemiei am devenit mai reci si mai distanți, am învățat să nu ne apropiem de cineva prea mult, să nu îi lăsăm  oameni străini sa ne spună un cuvânt de mângâiere. Am devenit mai circumspecți si ne-am înconjurat de un zid de protecție in care cu greu lăsăm pe cineva străin înăuntru.

Internetul a schimbat foarte mult dinamica relațiilor.  Pana si relațiile  de 20 de ani, de 30 de ani, de 40 de ani se poticnesc sau chiar se sting in fata acestei provocări a lumii digitale.

Internetul este în același timp un blestem sau o binecuvântare. Pentru cei care sunt singuri, Internetul este o mană cerească: își găsesc prieteni, familie, cumpără, vând, cunosc noi oameni, ascultă muzică, citesc cărți, fac cumpărături, învață să gătească. Viața primește un nou sens. Este o lume, în care, în momentul în care pășim in ea suntem ca o picătură într-un ocean.

Aici găsim si relații. Da! Bineînțeles, aici intrăm într-o lume în care putem să avem relații! Să avem relații de prietenie,  să avem relații de socializare, să avem relații de iubire, dacă vreți.

Dar de multe ori uitam ca dinamica relațiilor in lumea virtuala are cu totul alte reguli decât in cea reala. Si dintr-o data ne simțim pierduți când observam ca aceste reguli ale lumii „analoage” nu funcționează in lumea „virtuala”. Si oare de ce este așa?

Când se construiește o relație in lumea virtuală este mult mai ușor sa proiectezi dorințele tale asupra celui/celei cu care intri in contact. Lipsa contactului fizic îngreunează schimbul de energii si informații la nivelul subconștientului. Fata de lumea reala, in lumea digitala comunicarea prin limbajul corporal este cu mult îngreunata si uite așa devenim prada proiecțiilor si viselor noastre.  Relația cu cel/ din spatele monitorului devine o relație cu tine însăți.  TU ești cel care proiectezi ceea ce iți dorești tu in adâncul sufletului tău asupra celuilalt fără sa știi cu adevărat cum este el/ea. De cele mai multe ori proiectăm asupra celor care sunt în spatele monitoarelor dorințele și nevoile noastre. Nu ne dăm seama că, de fapt, cei care stau în spatele monitoarelor nu sunt, de cele mai multe ori, așa cum îmi închipuiam noi. Dar, pentru că suntem mânați de dorința de a avea o relație ne închipuim și trăim cu iluzia că cel care stă în spatele monitorului este omul perfect.

Indiferent ca alegem lumea virtuala sau lumea reala pentru a ne cunoaște partenerul,  prima relație pe care este necesar sa ne concentram este relația cu noi înșine. Auzim peste tot iubește-te pe tine, întoarce-te înapoi la tine, iubește-te, ai grijă de tine.

Acesta este primul pas. Să înveți  sa ai o relație cu tine pentru că dragii noștri, în momentul în care noi ne întoarcem la noi și privim în interiorul nostru și avem o relație de iubire, de acceptare cu noi însuși atunci si cei din jurul nostru ne vor iubi si sa accepta.

Dar ce înseamnă iubirea de sine? Iubire de sine este relația mea cu mine însumi: o relație blândă, o relație în care îmi dau voie să sufăr îmi dau voie să fiu fericită, o relație în care mă iubesc pe mine așa cum sunt. Fără să-mi vorbesc urât despre mine, fără să mă critic, fără să cer prea multe de la mine să trag de mine până la epuizare. Asta înseamnă să te iubești și pe tine, să ai o relație cu tine.

Deci astăzi, sa ai o relație este foarte greu, trăim in generația celor care nu știu sa aibă o relație (spusa de studii) pentru că nu am învățat sa avem o relație cu noi înșine și de aici trebuie să începem. Să începem să avem o relație cu noi, să ne focusăm pe interiorul nostru sa învățam sa identificam sentimentele si emoțiile care sunt in interiorul nostru.

De aceea toate cărțile scrise toate documentarele filmate, toate postcast-urile, în care ni se spune cum să construim o relație sunt foarte bune si ajutătoare dar in primul rând  începe de la tine. Iubește-te pe tine. Fii atent la nevoile tale la dorințele tale la ceea ce simți, la granițele tale. Sa nu crezi  ca ești egoist pentru ca te pui pe tine pe primul  loc in viată  ta. Egoism este atunci când ești atent la nevoile tale, fără însă a considera sau chiar a ignora cu buna știința nevoile celui de lângă tine.

Așa că dragii noștri bine ați venit. Daca ne permiți, iți vom arata pas cu pas, articol după articol, si in cursurile noastre cum ajungem sa avem într-adevăr o relație fericita si de lunga durata. Nu propunem o rețetă de tip „fast food” ci mai degrabă un nou stil de viată.

Și hai să începem de la relația cu noi. Pentru că dacă ne vom iubi pe noi și ceilalți ne vor iubi, dacă ne vom respecta pe noi și ceilalți ne vor respecta. Pentru că am să știu sa pun granițe pentru că știu ce nevoi am, pentru că știu cine sunt și știu, ce vreau să fiu și în ce direcție mă îndrept.  Te aștept cu foarte multă bucurie si cu foarte, foarte multe teme pentru voi.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.