Puterea vibrației: Cum să vă ridicați nivelul de energie printr-o alimentație cu frecvență înaltă

În lumea agitată de astăzi, în care stresul și presiunile sunt omniprezente, mulți oameni caută un nivel mai ridicat de bunăstare și echilibru interior. O perspectivă fascinantă care primește din ce în ce mai multă atenție este ideea că vibrația noastră sau energia poate fi influențată de alimentația noastră. La fel ca sunetele care se îmbină pentru a crea melodii armonioase, alimentele noastre pot crește energia noastră și pot contribui la o viață pozitivă și împlinită.  Dacă dorești sa explorezi puterea vibrației și rolul unei alimentații cu frecvență înaltă în eliberarea energiei noastre te invit sa citești acest articol.

Importanța vibrației

Totul în univers are o vibrație sau frecvență unică. Aceste vibrații pot fi fie pozitive, fie negative și au un impact asupra bunăstării noastre fizice, emoționale și mentale. Atunci când ne creștem vibrația, ne deschidem către o lume plină de posibilități și experiențe pozitive. Aceasta creștere în energie poate duce la o conștientizare crescută, un echilibru emoțional îmbunătățit și o conexiune profundă cu noi înșine.

De ce ar trebui să-mi cresc vibrația?

Creșterea vibrației poate aduce beneficii semnificative vieții noastre:

 1. Conștientizare și atenție crescută: O vibrație crescută ne permite să percepem mediul înconjurător mai conștient și să ne conectăm mai profund cu frumusețile vieții. Găsim bucurie în lucrurile mici care ne înconjoară și dezvoltăm o recunoștință mai profundă pentru ceea ce avem.
 2. Bunăstare și armonie interioară: O alimentație cu frecvență înaltă ne ajută să ne simțim mai ușori și plini de energie. Emoțiile noastre se stabilizează, iar noi găsim o liniște interioară care ne susține în fața provocărilor cotidiene.
 3. Atracția lucrurilor pozitive: Cu o vibrație înaltă, atragem energii și oportunități pozitive. Universul răspunde la vibrația noastră și ne oferă experiențe care sunt în armonie cu bunăstarea noastră.

Rolul unei alimentații cu frecvență înaltă:

O alimentație conștientă joacă un rol semnificativ în creșterea vibrației noastre. Iată câteva principii de bază ale unei alimentații cu frecvență înaltă:

 1. Bogăția naturii: Alegeți alimente naturale, neprocesate, provenite direct din pământ. Fructele și legumele proaspete, cerealele integrale, nucile și semințele sunt bogate în energie vitală și susțin o vibrație pozitivă.
 2. Alimente bogate în nutrienți: Optați pentru alimente bogate în nutrienți și antioxidanți. Legumele cu frunze verzi, fructele de pădure și alimentele fermentate, cum ar fi varza murată și kefirul, sunt deosebit de bogate în substanțe nutritive și contribuie la echilibrarea energetică.
 3. Alimentația conștientă: Practicați alimentația conștientă și acordați timp pentru a savura fiecare masă. Fiți atenți la gust, textură și mirosul mâncărurilor și simțiți energia vieții pe care o oferă.
 4. Hidratare: Nu uitați să beți suficientă apă pentru a menține organismul hidratat și pentru a sprijini fluxul de energie.
 5. Iubire în bucătărie: Pregătiți-vă mesele cu iubire și recunoștință. Încărcați mâncarea cu intenții pozitive și bucurați-vă de gătit ca pe o ocazie de a transfera energie în alimente.

Iata o lista de alimente și suplimente alimentare care va vor întări organismul și va vor ajuta sa va creșteți Vibratia și implicit starea de bine. Desigur este doar un exemplu. Pentru un plan nutrițional personalizat contactează-ma cu încredere.

 • Toate tipurile de fructe de pădure, cum ar fi afinele, zmeura, murele. De asemenea, Camu-Camu, o fructă din Peru pentru digestie și sistemul imunitar.
 • legume verzi cum ar fii brocoli, spanac, salata, varza de Bruxelles
 • Cartofi, morcov, sfecla roșie sau avocado
 • Miere Manuka și în general orice miere de înaltă calitate
 • germeni de creson sau orice alt tip de germeni
 • seminte de chia, ulei de cocos, iarba de orz, iarba de grau
 • Extract de struguri cu OPC. OPC (Oligomeric Proanthocyanidins) este o substanță antioxidantă prezentă în struguri și are beneficii pentru sănătate.
 • vitamina D3 si K2
 • extract de tămâie ca supliment alimentar

Creșterea vibrației noastre prin alimentație cu frecvență înaltă este o modalitate puternică de a îmbunătăți starea noastră de bine și de a dezvolta o conexiune profundă cu noi înșine și cu mediul înconjurător. Alegând cu atenție alimentele pe care le consumăm, putem elibera energia noastră și ne putem bucura de efectele pozitive asupra vieții noastre. O alimentație conștientă nu este doar bună pentru corpul nostru, ci și pentru sufletul nostru. Așadar, să ne lăsăm vibrația să înflorească și să ne bucurăm de impactul pozitiv asupra vieții noastre!

Multa dragoste,

Cristina