Despre mine

Bunā, sunt Cristina și sunt bucuroasa să împărtășesc cu voi călătoria mea de transformare dintr-o viață la birou într-o călătorie profundă în lumea spirituală.

Viața mea era absorbită de ritmul alert al vieții la birou, de deadline-uri și de presiunea constantă de a atinge obiective care deveniseră din ce în ce mai absurde. Deși aveam un loc de muncă stabil și o cariera de success  simțeam că ceva lipsea. Viața mea părea să fie condusă de un orar strict, iar spațiul pentru dezvoltare personală și spirituală era limitat.

Într-o zi, am luat o decizie importantă: să-mi îndrept atenția spre interior, să explorez dimensiuni mai profunde ale existenței mele. Am început prin a participa la cursuri de terapie a respirației și de sunet. Acesta a fost momentul în care am început să descopăr puterea respirației și a sunetului asupra stării noastre mentale și emoționale. Am învățat cum să folosesc aceste tehnici pentru a-mi elibera tensiunea și pentru a mă conecta cu partea interioară a ființei mele.

Cu timpul, am devenit tot mai interesat de spiritualitate și am fost ghidată să explorez și alte căi. M-am simțit atrasa de șamanism și de conexiunea noastră cu lumea naturală și cu lumea spiritelor. Am învățat cum să călătoresc în lumi nevăzute și să comunic cu entități spirituale. A fost și este în continuare o călătorie fascinantă și profundă în universul neexplorat al sufletului uman.

Pe măsură ce învățam și creșteam în această călătorie spirituală, am decis sa explorez și mai în profunzime lumea energetica Reiki. Aceste abilități mi-au permis să lucrez cu alți oameni, ajutându-i să-și găsească echilibrul interior, să-și descopere pasiunile și să-și atingă obiectivele personale. A fost o oportunitate minunată de a împărtăși cunoștințele și experiențele mele cu cei care căutau să-și transforme viața.

Astăzi, misiunea mea este de a ajuta oamenii să descopere potențialul lor interior, să-și găsească scopul și să trăiască o viață autentică și plină de sens. Prin terapia respirației, sunet, șamanism, Reiki și coaching în teme de sănătate, însotesc suflete dragi ca tine intr-o călătorie de vindecare a rănilor sufletești, de descoperire a resursele interioare și de manifestare a puterii lor autentice.

Călătoria mea de la birou în lumea spirituală a fost una transformătoare și m-a învățat că fiecare dintre noi are capacitatea de a se conecta cu aspectele mai profunde ale ființei noastre și de a crea o viață plină de bucurie și semnificație. Este o mare onoare pentru mine să împărtășesc această călătorie cu voi prin blogul meu și să vă însoțesc în propriile voastre aventuri spirituale.

Multa iubire și lumină,
Cristina